29 Nisan 2009

Mardin'in İlk Özel Hastanesi Açlıyor

Mardin’de ilk defa özel hastane açılıyor. Mardin özel Park hastanesi tıpta kullanılan son teknoloji ve deneyimli kadrosu ile birlikte Mayıs ayında hizmete girmeye hazırlanıyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemparl.jpg
Bölgenin en büyük sağlık yatırımlarından olan özel Mardin Park hastanesi sadece Mardin değil çevre il ve ilçelerde de hizmet vermeyi hedefliyor.

Özel Mardin park hastanesi çağdaş mimarisi, uzman doktorları, 3 Genel 1 Lokal toplam 4 Ameliyathanesi, Yetişkin ve Yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve her türlü tetkikin yapılabildiği radyoloji, biyokimya, mikrobiyoloji ve patoloji laboratuarları mevcuttur. Ayrıca fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleriylede de her türlü hastaya hitap edecek teknolojik donanıma sahiptir. Radyoloji laboratuarımızda en son teknoloji olan 1, 5 tesla MR, Tomografi , Skopi , Mamografi , Dijital röntgen, Kemik Dansitometrisi (kemik ölçer), 4 boyutlu renkli doopler ultrason bölgenin bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılayacak kapasiteye sahiptir.

Dahiliye, KBB, Göz, Nöroloji, Kardiyoloji, Cildiye, Plastik Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Beyin Cerrahi, İntaniye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Hastalıkları, Üroloji, Çocuk Cerrahi polikinlikleri ve uzman doktorları ile 24 saat Mardin halkına hizmet vereceği belirtidi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum