7 Nisan 2009

MARDİNSPOR EN ZOR DÖNEMİNİ YAŞIYOR

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1362_maxi.JPG
Mardinspor maddi imkânsızlıklar içinde mücadelesini sürdürüyor. Teknik Direktör Şekip Elik Mardinspor’un en zor dönemini yaşadığını söyledi.

Maddi imkânsızlıklar içinde ayakta tutunmaya çalışan Mardinspor teknik heyet ve futbolcularında tedirginlik yaşanıyor. Takımın Teknik Direktörü Şekip Elik, maddi imkânsızlıklar içinde Lig’de tutunmaya çalıştıklarını belirterek, takımın lig’de kalması durumunda gelecek dönemde ayakları üzerinde durabileceğini söyledi. Takım futbolcularının büyük bir fedakârlık içinde sahaya çıktığını ifade eden Elik ”Bu yıl mutlaka lig’de tutunmalıyız. Takımın bu maddi imkânsızlıklar içinde şimdiye kadar ayakta durmasında, kişilikli ve fedakâr futbolcuların takımda yer almasından kaynaklanıyor. Futbolcu arkadaşlarıma fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yılı atlatabilirsek sene ayakta duracak imkânlara kavuşacağız” dedi.

Teknik direktör Elik her karşılaşmaya galibiyet hedefleriyle çıktıklarını sözlerine ekledi.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum