22 Nisan 2009

OYAK GRUBU’NUN 2009 MATEMATİK ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1436_maxi.jpg
OYAK Grubu’nun bu yıl yedincisini gerçekleştirdiği yarışmanın birinci etabı 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Adana, Balıkesir, Batman, Bolu, Düzce, Hatay, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Manisa, Mardin, Ünye, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Zonguldak illerinde eş zamanlı gerçekleştirildi.

20 Nisan 2009, Cumartesi günü TÜBİTAK tarafından hazırlanan sorular ile İTÜ Gümüşsuyu Kampüsü’nde 17 ilin birincileri kendi aralarında şampiyon okulu belirlemek için yarıştılar ve 33,6 puanla Hatay İskenderun Tosçelik Fen Lisesi öğrencileri bu yılın şampiyonu oldu. İkinciliği Sivas Fen Lisesi, Üçüncülüğü Batman Fen Lisesi kazandı.

17 – 21 Nisan tarihlerinde il birincisi okulların öğrencileri, ekip lideri öğretmenleri ve okul müdürleri aileleri ile birlikte İstanbul’da OYAK Grubu’nun misafiri olarak ağırlandılar. 4 günlük program boyunca İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerinin gezen öğrenciler Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi kampüslerini de ziyaret ettiler.

20 Nisan’da BÜMED Merkezi’nde öğle yemeğinde Boğaziçi Mezunları ile buluşan gençler gelecek planlarını ve kariyer hedeflerini tecrübeli mezunlar ile şekillendirdiler.

20 Nisan gecesi Swiss Otel’de yapılan ödül töreninde yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılırken şampiyon okula 15.000TL değerinde karma labarotuar kurulması, öğrenci, öğretmen ve okul müdürüne 1.000YTL değerinde 1’er kese altın ve başarılı öğrencilerin ailelerine de 1.000TL değerinde hediye çeki verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum