30 Mayıs 2009

Baykal, Mardin'de

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Mardin'de
http://www.chp.org.tr/includes/htmlarea/assets/images/baykal/TV/01SHOW_TV.jpg
Çıktığı Güneydoğu gezisi kapsamında Mardin'e gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye Suriye arasında bulunan mayınlı alanlarda incelemelerde bulundu. Nusaybin yolu üzerinde bulunan Tilki Tepe köyünü ziyaret eden burada bulunan köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Mayınlı alanların sınırlı tutulduğu tel örgükere kadar yanaşan ve gazetecilerle sıfır noktasında sohbet edip sorularını yanıtlayan Baykal, buradan Ömerli İlçesine geçti.
SHOW'de yayınlanacak olan Siyaset Meydanı Programına katılarak Ünlü Televizyoncu Ali Kırca'nın Mayınlı alanların temizlenmesi ile ilgili sorularını yanıtlayacak olan Deniz Baykal, Gezi programı kapsamında dün, Adıyaman ve Şanlıurfa'da incelemelerde bulunmuştu. Baykal Mardin'e yapacağı incelemelerin ardından gezi proğramının son noktasısı olan Hatay'a Özel uçağı ile geçecek.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum