16 Mayıs 2009

Gençlik Yürüyüşüne yoğun ilgi

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeyrys.jpg
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Gençlik haftası etkinlikleri hakkında bilgi veren İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin toplumla bütünleşmesi için çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri aktif olarak hatırlaması amacı ile 15-21 Mayıs tarihleri arasında tüm yurt genelinde olduğu gibi Mardin’de de Gençlik Haftası’nın kutlandığını söyledi.

Cumhuriyet Meydanında başlayan davul zurna eşliğindeki yürüyüş 21 Kasım Şehir Stadı önünde sona erdi. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk kondu.

Burada bir konuşma yapan İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, 90 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için ilk adımı attığını belirterek, “Tek hedefimiz muasır medeniyetler üzerine çıkmaktır. Bizlerin görevi Türk gençliğinin, Atatürk ilkeleri doğrultusunda ülkesi, ulusu, ailesi ve kendisi için yararlı, araştırmacı ve vatansever toplum halinde gelişimini sağlamak, kötü alışkanlıklardan, aşırı ideolojilerin etkilerinden korumaktır. Her yönü ile güçlü bir gençlik kesimi oluşturmaktır. Gençler size armağan edilmiş bu haftanın değerini iyi bilin” dedi.

Etkinliğe, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Eldem, GSGM Şube Müdürü Mehmet Fidan, ile birlikte 2 bine yakın öğrenci ve vatandaş katıldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum