22 Mayıs 2009

Kızıltepe'de (KARSİAD) Kuruldu

Kızıltepe'de ilk defa Kızıltepe aktif sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) kuruldu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesait.jpg
İlk yönetim kurulu toplantısını dernek Merkezinde gerçekleştiren KASGİAD Yönetim Kurulu toplantısına çok sayıda genç işadamları katıldı. Yeni kurulan Dernekle ilgili bilgi veren Kızıltepe aktif sanayici ve Genç İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sait Sezer “ 32 genç işadamı arkadaşımızın bir araya gelerek kurdukları gönüllü bir kuruluş olduğunu kaydetti. Kızıltepe için birlik ve beraberlik zamanı geldi. Derneğimiz, Kızıltepe için çok güzel ve olumlu işlere imza atacaktır. Kızıltepe ilçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Sezer, daha sonra toplantıya katılan işadamlarına KASGİAD Yönetim Kurulu'nu tanıttı.

Derneğin kuruluşu ve faaliyetleriyle ilgili davetlilere bilgi veren KASGİAD Genel Sekreteri Mustafa Güler "Misyonumuz, Küresel kalkınmanın gereklerini, kendi ticari ve sosyo-ekonomik gelişmelerimiz ile birleştirerek, sektöründe başarılı, iş hayatı ve sosyal hayat dengesini kuran bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Üyelerimizin iş hacmini arttırmalarına yönelik girişimci ruhu harekete geçirip, sürekli gelişmelerini sağlayacak bilgi akışını gerçekleştirmektir.

Güler, Kızıltepeli sanayici ve işadamlarını yurt içi ve yurt dışında layıkıyla temsil etmek ve İnsana yatırımı esas alan ve üyelerini bütün yönleriyle ele alarak ticari, sosyo-ekonomik,eğitim ve kültür düzeylerinin gelişimine katkıda bulunmaktır. Bilgi ve tecrübe paylaşımında koordinasyonu sağlayarak, daha gelişmiş bir Türkiye oluşturma azmiyle çalışan, sektörlerinde kalite ve rekabet gücüne sahip bireylerden oluşan bir kurum oluşturmaktır.

Kızıltepe ilçemizde çeşitli toplantı ve gezi organizasyonlarıyla Kızıltepeli işadamlarını birlik ve beraberlik olgusu içinde hareket ederek, beşeri ilişkileri geliştirmek ve geliştirmeye de devam etmektir. Sanayicilerimizin, siyasilerimizin ve bürokratlarımızın bir araya gelmesine öncülük ederek kaynaşmasını sağlamak, ilçemizde Tarım, Turizm, Kültür, Sağlık, Spor, Eğitim, tanıtım ve diğer faaliyetlerdeki sorunlarını tartışıp, çözüm önerileri getirmektir. Siyasilerimizle, odalarımızla ve derneklerimizle işbirliği içerisine bilgi alışverişinde bulunmaktır. Derneğimiz, çalışmalarımıza ışık tutması ve bölgesel kalkınma planlarına destek olması açısından Türkiye genelinde oluşturulan sanayici ve işadamları dernekleriyle beraber çalışma ortamı oluşturacaktır.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/469/kiziltepeli-genc-isadamlari-ilceyi-kalkindirmak_o.jpg

KASGİAD başkan yardımcısı Siraç Dağtekin “ Hazırlayacakları ara eleman projeleriyle işsiz gençlerin istihdam edilmesine çaba göstereceklerini söyledi. KASGİAD Kızıltepe ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Kadir ÜRÜNDÜ Haber: Kızıltepeli Genç İşadamları İlçeyi Kalkındırmak için Kolları Sıvadı
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum