22 Mayıs 2009

Münazara Birincileri Vali Duruer’i Ziyaret Etti…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/kolej.gif
“Her Düşünceye Bir Şans Ver Geleceğin Liderleri Buluşuyor” sloganıyla Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası münazara yarışmasında Nusaybin Anadolu Lisesi Öğrencileri birinci oldu.

Yeditepe Üniversitesi tarafında düzenlenen Liseler arası münazara yarışmasında birinci olan Nusaybin Anadolu Lisesi öğrencileri kazandıkları kupayı kendisine takdim etmek üzere Vali Hasan Duruer’ i Makamında ziyaret etti.

Nusaybin Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yekbun Taş, Liseler arası düzenlenen münazara yarışmasına 15 Şehirden 66 gözde lisenin öğrencilerinin katıldığını, katılan liseler ararsında Şişli Terakki Lisesi, Galatasaray Lisesi, Fenerbahçe Koleji, Kadıköy Anadolu Lisesi, TED İstanbul Koleji, İzmir Anadolu Lisesi gibi Türkiye’nin önemli eğitim Kurumları bulunduğunu ifade etti. Taş ; “Şampiyonanın finalinde lisemizin öğrencileri İstek Özel Bilge Kağan Lisesi ile karşılaştı ve öğrencilerimiz “Dershaneler kaldırılsın” tezini savunarak birinci oldu” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Nusaybin İlçe Müdürü İzzettin Aydın, Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni ve Öğrencilerini Makamında kabul eden Vali Duruer öğrencileri tebrik etti. Diğer alanlarda da başarıların devamını dileyip, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum