2 Mayıs 2009

Maliye lojmanlarının temeli atıldı

Midyat ilçesinde kat karşılığı inşaat projesi kapsamında Defterdarlıkça sonuçlandırılan Maliye lojmanlarının temel atma töreni yapıldı.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/436/midyat-ta-yeni-maliye-lojmanlarinin-temeli-atildi_o.jpg
18 ay sürecek inşaat sonunda 50 daire, 34 işyeri bitirilecek ve bunlardan 20 daire, 14 işyeri Maliye'ye tahsis edilecek.
Törene Mardin Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, Mardin Defterdarı Mustafa Akdemir, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Milli Emlak Müdürü Hüseyin Değerli, Mal Müdürü Vekili Sedat Sabah ve inşaat projesin yapan Estel Taç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Demirdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Mardin Defterdarı Mustafa Akdemir, "3 bin 500 metrekare alanda 50 konut ve 34 işyeri yapılacak proje 18 ay sürecek. Projenin tamamlanmasıyla Midyat'a lüks konutlar kazandırılacak. Bu çalışma Midyat için büyük bir başarıdır. Bu başarı Midyat'a aittir. Bu proje sonunda devletimize 20 konut ve 14 işyeri kazandırıyoruz." dedi.

İnşaat alanında kesilen kurbanlık koçun ardından Müftü Abdurrahim İnanç tarafından dua okundu. Estel Taç İnşaat firması tarafından 18 ayda bitirilmesi beklenen proje, 2010 yılının Kasım ayında tamamlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum