8 Mayıs 2009

Mardin’de Sportif Yatırımlar Hız Kazandı.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/sporyap.gif
SODES projesi kapsamında Mardin Valililiğince hazırlanan ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafında kabul edilen 34 projeden biri olan “spor yap sağlık bul” projesi hayata geçirildi.

Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ve Mardin Valiliği gözetiminde çalışmaları sürdürülen “Spor yap, sağlık bul” projesi kapsamında bitirilen spor kompleksinin açılışına Vali Hasan Duruer, Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu, Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla oluşturulan SODES kapsamındaki “Spor yap, sağlık bul” projesi çerçevesinde açılan spor kompleksi açılışında konuşan Vali Duruer, “Mardin’in en büyük gereksinimlerinden biri olan spor alanlarından ilkini açmanın heyecanını yaşıyoruz. Mardin halkının her türlü hizmetten yararlanması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Vali Yardımcısı Sayın Niyazi Ulugölge’nin ciddi gayretleri olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor, bundan sonra bu tür hizmetlerin en hızlı biçimde yerine getirilmesini temenni ediyorum.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum