20 Mayıs 2009

Şahkulubey'den İmam ailesi'ne taziye ziyareti

Ak Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Mazıdağı Bilge köyündeki katliamda yaşamını yitiren İmam Hacı Kazım Ozan’ın Beypazarı’nda oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeblg.jpg
Kazım Ozan’ın Din Görevlisi olarak çok farklı bir portre çizdiğini anlatan Milletvekilimiz, Bilge köyünde Kazım Ozan’a temsili mezar yapıldığını, bölgede çok sevildiğini söyledi. Kazım Ozan’ın herkese ve her kesime kendini kabul ettirdiğini, köyün çocuklarının eğitimleri ile yakından ilgilendiğini kaydetti. Kazım Ozan’ın çizdiği profille herkesin gönlünü kazandığını ifade eden Milletvekilimiz, aileye başsağlığı dileyerek, yetiştirdikleri evlatları ile gurur duymalarını söyledi. İmam Kazım Ozan’ın babası İzzet Ozan Milletvekilimize, ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

K.Ü
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum