18 Haziran 2009

Ava Yayınevi İlk Kitaplarını Yayımladı…

Genel yayın yönetmenliğini Kürtçe Öykü yazarı Ronî War’ın yaptığı Ava yayınevi, biri Kürtçe, diğeri Türkçe olmak üzere iki şiir kitabı yayımladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeavaposter%5B169%5B1%5D.jpg
Şair Azad Zal’ın “Teşî” adlı Kürtçe şiir kitabı ile Şair Çetin Duran’ın “Kaburgamdaki Çocuk” adlı Türkçe şiir kitabıyla ilk kitaplarını yayımlayan Ava yayınevi edebiyatseverlere kaliteli edebiyat sunmada bir hayli iddialı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ava yayınları Genel yayın yönetmeni Ronî War, edebiyatımızda tıkanıklığın olduğu, edebiyat yeteneği yüksek olan genç yazarların dosyalarını yayımlayamadıkları bir ortamda, edebiyat kalitesini de göz önünde tutarak, genç yazarların elinden tutmanın önemine değindi. Şair Azad Zal ve Çetin Duran’ın yayımlanan şiir kitaplarıyla beraber, şiire farklı bir tat kattıklarını söyleyen War, herkesin okuması gerektiğine inandığı iki şiir kitabının altına imza attıklarını söyledi. Ronî War daha sonra Ava yayın evinin, yayımlanmaya değer bulduğu genç yazarların dosyalarına her zaman hazır olduğunu belirtti.

Ava yayınlarının birçok kitapçıda satılmasıyla birlikte, e-posta aracılığıyla da sipariş vermek mümkün.

Ava yayınevi e posta adresi: avayayinlari@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum