8 Haziran 2009

Mardin Emniyeti Toplum Destekli Projelerine Devam Ediyor…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/toplum09.gif
Mardin Valiliği’nin oluru ile yürütülen “Beyaz Perde/Beyaz Sayfa” projesi çerçevesinde Devlet-Halk yakınlaşmasını sağlamak amacıyla Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından çeşitli etkinlikler yapılmaya devam ediliyor.

Mardin’de 70 civarında köyün projeye dahil edildiği etkinlikler kapsamında bugüne kadar binlerce öğrenciyi misafir eden Emniyet Müdürlüğü, bu çerçevede “Bam Teli” program sunucusu Tayfun Talipoğlu’nun öğrencilerle buluşmasını sağlayarak, bir dizi aktivite düzenledi. Öğrencilerle öğle Polisevinde yemeğinde bir araya gelen Talipoğlu’na, Vali Hasan Duruer, Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal eşlik etti.

Yüzlerce öğrencinin konuk olduğu programda bir konuşma yapan Vali Hasan Duruer, bu tür etkinliklerin devlet halk bütünleşmesini temin ettiğini belirterek, öğrencilerin bundan sonra tarihi mekanları ziyaret etmelerini sağlayarak, sosyal etkinliklerin yanı sıra kültürel etkinliklerle de ufuklarını genişletecek organizasyonları tertipleyeceklerini ifade etti. Misafir öğrencilere bir dizi tavsiyede bulunan Vali Duruer, "Bizler de yıllar önce sizin gibi öğrenciydik. Çok çalıştık, gayret gösterdik. Şu an bir ilin valisi olduk. Bu yüzden size tavsiyem her zaman ifade ettiğim gibi çalışmak… Çalışmak… Çalışmak… diyorum. Ayrıca çok kitap okumanızı ve ayda en az bir kitap bitirmenizi istiyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi ve çeşitli halkoyunları sergilendi. Program, Vali Hasan Duruer, Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve Tayfun Talipoğlu tarafından öğrencilere kitap hediye edilerek, topluca hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum