5 Temmuz 2009

Bir Eşek Yüzünden İki Takla Attı, Burnu Bile Kanamadı

Derik İlçesinde Yola Aniden Çıkan Eşekten Dolayı Otomobil Takla Attı. Araç Sürücüsü 44 Yaşındaki Reşit Besler Kazayı Burnu Bile Kanamadan Atlattı.
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C%C5%9Eanl%C4%B1urfa-Mardin%20yolunda%20korkun%C3%A7%20kaza%5CD27110743.jpg
Derik ilçesinde yola aniden çıkan eşekten dolayı otomobil takla attı. Araç sürücüsü 44 yaşındaki Reşit Besler kazayı burnu bile kanamadan atlattı.
Kaza, Diyarbakır yolu Derik girişinde yaşandı. Özel otomobiliyle gitmekte olan Reşit Besler'in önüne bir eşek çıktı. Eşeğe çarpmamak için direksiyonu aniden kıran Besler, yol kenarındaki ağaca çarpıp iki takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan Besler, "Önüme aniden bir eşek çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım, çarpmamak için direksiyonu kırınca takla attım. Eğer emniyet kemerini bağlamamış olsaydım bir eşek yüzünden hayatta olmayacaktım." dedi. Besler, Derik Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.
mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum