16 Temmuz 2009

Nusaybin'de Su Şebekesi Hattı Çöktü

Midyat ilçesine bağlı Beyazsu köyünden Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesine verilen su isale hattı dün akşam saatlerinde patladı.

Edinilen bilgilere göre, Beyazsu köyünden Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesine verilen içme suyu şebekesi boru hattı, Nusaybin’e bağlı Çatalözü köyü yakınlarında belirlenmeyen bir sebepten dolayı patladı.
Nusaybin DSİ 102. Şube müdürlüğüne bağlı ekiplerin müdahalesiyle Midyat – Nusaybin arası yola dökülen molozlar ve toprak temizlenerek yol trafiğe açıldı.
Çatlayan CTP borusunun tamiratı için mühendisler bölgeye çağırılırken, borunun çatlaması hakkında DSİ yetkililerinin konuyu araştırdığı öğrenildi.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, borunun çatlama anında yeraltından yaklaşık 3 metre yüksekliğinde su fışkırdığı, borunun çatladığı anda yoldan geçen Midyat – Nusaybin arası çalışan bir minibüsün büyük tehlike atlattığı bildirildi.
İçme su şebekesi hattının patladığı Çatalözü köyü yakınlarından bahçelerin büyük zarar gördüğü bildirilirken yol kenarında yapılan bir inşaat kalıbının da suyun şiddetinden dolayı bozulduğu öğrenildi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum