1 Ağustos 2009

Ayanoğlu kerküklü kazazedeleri ziyaret etti

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C8869517037654034.jpg
Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Kerkük’ten İstanbul’a doğru giderken Derik Kavşağı civarında kaza geçiren Kerküklü aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada Kerküklü aileyi taşıyan araç şoförünün eşi ve oğlu vefat etmişti.

Kızıltepe Devlet Hastanesi’ndeki yaralıları ziyaret eden, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, eşini ve çocuğunu kaybeden araç şoforüne başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane yetkililerinden yaralılarla ilgili bilgi alan Ayanoğlu, üzücü kazadan sonra iki kişinin vefat etmiş olmasına üzüldüğünü belirterek, “Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum.Bu kardeşlerimiz vatanlarından uzakta böyle müessif bir olay yaşamışlardır.Onlara karşı insanlık görevimizi yerine getirmek, acılarını paylaşmak için ziyaretlerine geldik.”dedi.

Kazada yaralanan ve Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde tedavi gören araç şoförü belediye başkanının ziyaretinden duygulandığını ifade ederek,”Sayın başkana gösterdiği incelik ve misafirperverlik için teşekkür ederim” dedi.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum