1 Ağustos 2009

il insan hakları kurulu toplantısı yapıldı

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C9187475497908803.jpg
İl İnsan Hakları Kurlu, Vali yardımcısı Yavuz selim Süzer 'in Başkanlığında Mehmetçik toplantı salonunda toplandı.

Toplantıda Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu tarafından Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız yetiştirme yurdu Müdürlüğüne teşekkür belgesi verildi.

Mardin Vali yardımcısı Yavuz Selim Süzer 2008 yılında Türkiye deki insan haklarının geliştirilmesine ve korunmasına yapmış olduğu katkılar ve örnek çalışmalardan dolayı kişi ve kurumlara verilmek üzere başbakanlık insan hakları başkanlığı tarafından hazırlanan teşekkür belgelerinin sahiplerine verdi.

İnsan haklarına saygı anlayışına uygun davranan kişi ve kurumların, davranış ve uygulamalarının ödüllendirilmesi amacıyla örnek kişi ve kurumların belirlendiğini belirten Vali yardımcısı Süzer "İnsan haklarının geliştirilmesine ve korunmasına yaptıkları katkılar ve örnek çalışmalar nedeniyle bu arkadaşlarımız Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından ödüllendirilmişlerdir. Kendilerine yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi

Teşekkür belgelerini Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer tarafından alan Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız yetiştirme yurdu Müdürü Mehmet Akın, Müdür yardımcıları Bedii Alan,Emine Özen ve Sevim Özen Bu teşekkür belgesi, yapılan çalışmaların örnek olması bakımından önem arz edildiğini ve bundan büyük bir onur duyduklarını belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum