29 Ağustos 2009

MARDİNSPOR İÇİN AKARYAKIT İSTASYONU

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Mardinspor takımına sürekli gelir getirecek projeler üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Mardinspor takımına sürekli gelir getirecek projeler üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. Ayanoğlu, Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde takım için bir akaryakıt istasyonu kurma projelerinin bulunduğunu belirtti.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, makamında kabul ettiği Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Mardinspor Kulüp Başkanı Tekin Alkan’a Mardinsporu geleceğe taşıyacak projelerin hayata geçirilmesinin gerekliliğini söyledi. Takıma sürekli gelir getirecek projeler üzerinde yoğunlaşılmasını isteyen Ayanoğlu”Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde temin edilecek bir alan üzerinde Mardinspor’a sürekli gelir getirecek bir akar yakıt istasyonu kurmak istiyoruz. Bu konuyu Valimiz Sayın hasan Duruer’e götürdüm, sıcak karşıladı.Akaryakıt istasyonunu kurulacağı arazi arayışına girdik.Defterdarlık ile görüşüp bir an önce projemizi hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

Mardin AK Parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, bu tür projelere destek vereceklerini belirterek “Mardinspor Kulübü tüm Mardinlilerindir.Mardin’de yaşayan herkesindir.Bu bakımdan takımı kulüp başkanının sırtına yığmak tamamen yanlıştır.Herkesin imkanları ölçüsünde takıma sahip çıkması ve desteklemesi gerekir. Maddi gücü olmayanlar karşılaşmalarda tribünlere gelerek takımı destekleyip desteklerini vermelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

KİMSE BİZİ TUTAMAZ

Mardinspor Kulüp Başkanı İşadamı Tekin Alkan, Vali Hasan Duruer, Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu’nun desteklerini aldıktan sonra hedefine ulaşmada zorlanmayacağını söyledi. Kulüp binasını ve sosyal tesisleri yeniden düzenlediklerini belirten Alkan” Önce futbolcu rahat bir ortamda yaşamalı.Bu düşünce ile yatakhane, yemekhane ve diğer yaşam alanlarını yeniledik. Mardinsporun yeni tesislere kavuşturulması lazım. Altyapı olmadan tesisleşme olmadan kulüp olamaz. Takım olur. Takım nereye kadar gider bilinmez.Tesisleşme ve altyapı sorunu çözülürse, Mardinspor kulübünün ne işadamlarına nede hava atacak kulüp başkanlarına ihtiyacı kalmaz. Benim hedefim Mardinsporun tesisleşmesidir. Bu konuda Vali, belediye Başkanı ve Milletvekilinden gördüğüm destek beni umutlandırdı.” Şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum