26 Ağustos 2009

Müftüden Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti

Mardin Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Ramazan ayı boyunca camilerin temizliğini üstlendiği için Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Camilerin temizlenmesi uygulamasının ilk defa başlatıldığını belirten Mardin Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Başkan Ayanoğlu'na teşekkür etti. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ise vatandaşların Ramazan ayı boyunca hoş kokan bir ortamda ibadet edebilmeleri için böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi.
Mardin Belediyesi, bir ilke imza atarak Ramazan ayında tüm camileri temizliyor. Vatandaşların temiz ve hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için başlatılan uygulamanın Ramazan Bayramı'na kadar devam edeceğini belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Bu yıldan itibaren her yıl düzenli olarak belediye sınırlarımız içinde bulunan bütün camilerimizi Ramazan ayında temizleyeceğiz" dedi.
Mardin Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Mardin'de camilerin temizlenmesi ile ilgili uygulamasının ilk defa başlatıldığına dikkat çekerek, "Belediye başkanımız Ramazan ayı sebebiyle camilerimizin temizliğini üstlendi. Mardin'deki tüm camiler temizlendi. Şu ana kadar Ulu Cami, Latifiye, Şehidiye, Nurdağ ve Evren Mahallesi camilerinin temizliği tamamlandı. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum