30 Ağustos 2009

SAKATLAR DERNEĞİ İZMİR FUARINA KATILDI

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C6144616870778808.JPG
Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şubesi üyeleri İzmir Fuarında telkari gümüş işleme sanatını tanıtıyor. Dernek Başkanı Hasan Anuk uzun hazırlıklar sonucunda zengin bir koleksiyon ile fuara katıldıklarını söyledi.

İki ay süren bir hazırlığın ardından valizler dolusu gümüş telkari ziynet eşyası ile fuara katıldıklarını ifade eden Hasan Anuk yaptığı yazılı açıklamada “engelli üyelerimizin gümüş ustaları denetiminde hazırladıklar ziynet eşyalarını İzmir Fuarın’da sergiledik. Mardin’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Gümüş işleme ustalarının stantta gümüş işlediklerini belirten Anuk, el sanatları stantları arasında en fazla ilgiyi sakatlar derneğinin telkari gümüş el sanatlarının gördüğünü bildirdi. Anuk Fuar bitimine kadar İzmir’de kalacaklarını sözlerine ekledi.
habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum