30 Ağustos 2009

ŞAHKULUBEY MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C0950236261777994.JPG
Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Ak Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ve il Yönetim kurulundan bazı üyelerle birlikte Mardin’i muhtarları ziyaret ediyor.

Merkez mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Milletvekili Bekin Şahkulubey aynı zamanda, ihtiyaç sahibi vatandaşları da tespit ederek Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfına yönlendiriyor. Nur, 13 Mart, Yenişehir ve İstasyon Mahalleleri dışında bütün mahalleleri gezen Gönül Bekin Şahkulubey, kalan mahalleleri de ziyaret edeceğini belirtti.

Muhtarların halkın en yakınında olduğunu vurgulayan Milletvekili, sıkıntıları ve sorunları da en iyi bilenin muhtarlar olduğunu söyledi.

Muhtarlardan zor durumda olan vatandaşlarla ilgili bilgi alan Bekin Şahkulubey, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mağdur bırakmamalıyız. Onların dualarını almak en büyük emelimiz. Mardin’in çehresinin zaman içinde değişecek. birlikte yaşadığımız insanların dertlerine çare bulmak onlara gönül borcumuzdur.” dedi.

Boş vaatlerle kimseye umut tüccarlığı yapmadıklarını anlatan Bekin Şahkulubey, “Bize ulaşan her sorunu çözme gayreti içindeyiz. Eğitim, sağlık, tarım, turizm ve diğer bütün sorunlarla tek tek ilgileniyoruz. Köy kent, il ilçe demeden hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Getirdiğimiz hizmetlerle övünmek yerine onlara yenilerini eklemenin derdindeyiz. Yakında Mardin’e yeni hastane temeli atılacak. Üniversitemizin hizmet binasının temeli atılacak. Belediyemizin çok önemli projeleri ile kentsel dönüşüm projesi hayata geçecek.” şeklinde konuştu.
habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum