26 Eylül 2009

MARDİN BELEDİYESİ BÜLTENİ

Mardin belediyesi tarafından yapılan ile yapılması hedeflenen hizmetler iki ayda çıkarılması kararlaştırılan bir bülten ile halka duyuruyor. Hazırlanan bültenin ikinci sayısı yayınlandı. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yayımlanan Mardin Belediyesi Bülteni, 24 sayfadan oluşuyor.

“Aynı Anda Sekiz Noktada Çalışıyoruz” kapak başlığıyla yayınlanan bültenin ikinci sayısı Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun yazısıyla başlıyor. Başkan Ayanoğlu belediyede yapılan değişiklikleri ve hizmet felsefelerini anlattığı yazısında,”Mardin Belediyesi’nin varlık sebebinin Mardin halkına hizmet olduğunu” söylüyor.

Belediyenin 2 aydır yaptığı icraatların anlatıldığı bülten; tasarımı, baskı ve kağıdının kalitesiyle dikkat çekti. Üç bin adet bastırılan Mardin Belediyesi Bülteni, Mardin Belediyesi Bülteni’nin Eylül/Ekim sayısı yayınlandı. Belediyenin yaptığı faaliyetleri halka anlatmak amacıyla Mardin Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan bültenin ikinci sayısının halka dağıtımı da yapıldı.

Genel Yayın Yönetmenliği Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan bültenin ikinci sayısı ile ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında “ Yirmi dört sayfadan oluşan Bültenin konu başlıkları ise şöyle; Araç Filomuzu Güçlendirdik Yeni Logomuz Oy Birliğiyle Kabul Edildi, Ramazan Ayında 100 Bin Kişiye İftar Verdik,Belediye Meclis Üyelerimiz,Tüm Okulların Su Depolarını Temizledik,Mardin’ İki Bin Konut Yapılacak,Mardin Tarihini Kayıt Altına Alıyoruz, Aynı Anda Sekiz Noktada Altyapı Çalışması Başlattık,Ses Sisteminin Tamamını Yeniledik, Halk Günü Toplantısı Yapıldı, 21 Yıl Sonra Giden Hizmet, Adliye Parkının Açılışını yaptık,Öğrenci Engelli ve Yaşlılara Ulaşım İndirimi, Mardin’e Avrupalı Duraklar, Özel Kalem Müdürlüğü, Yarım Asırlık Su Şebekesi Çürüdüğü için Su Arıza Sayısında Büyük Artışlar Yaşanıyor, Çöple Mücadelemiz Devam Ediyor, Başkan Ayanoğlu’ndan Mardinspor’a Tam Destek,” denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum