30 Eylül 2009

Ünlüler Mardinspor İçin Sahaya İniyor.......

Galatasaray’ın ünlü golcüsü Hakan Şükür, Meltem Cumbul, Recep İvedik tiplemesiyle Şahan Gökbakar, Alişan, Coşkun Sabah, Murat Kursun’nun katılacağı organizasyon pazar günü düzenlenecek.

Pazar günü oynanacak Mardinspor-Adana Demirspor karsılaşması öncesinde ünlüler Mardinspor formalarıyla sahaya çıkacak.

Galatasaray’ın ünlü golcüsü Hakan Şükür, Meltem Cumbul, Recep İvedik tiplemesiyle Şahan Gökbakar, Alişan, Coşkun Sabah, Murat Kursun’nun katılacağı organizasyon pazar günü düzenlenecek.

Mardinspor Ligden düşme tehlikesinden kurtararak takımsa sahip çıkan Mardinspor Kulüp Başkanı Tekin Alkan sanat ve futbolu Mardin'de birleştirecek. Şehrin ve takımın sesini bütün Türkiye’ye duyurmaya çalışan Tekin Alkan, Adana Demirspor maçı öncesinde bütün Mardinlileri maça davet etti.

Programda ünlü futbolcu Hakan Şükür Mardinspor için sahaya inecek ve Mardinspor forması giyerek Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde düğün evine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında yetim kalan Bilge Köyünün çocukları ile bir araya gelecek. Ayrıca Hakan Şükür, Recep İvedik, Coskun Sabah, Alişan, Murat Kursun Bilge köyü çocuklarıyla 21 Kasım Stadyumunda Mardinspor formalarıyla gösteri maçı yapacaklar. Ayrıca ses sanatçıları verecekleri konserle seyircilere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Mardinspor forması giyecek çocuklar daha sonra televizyondan gördükleri ünlü isimlerle seyircilerin arasına oturup maç izleyecek. Mardinspor’dan uzaklaşan taraftarları futbolla barıştırmak için bu tür bir organizasyonun altına imza attıklarını söyleyen Mardinspor Asbaşkanı Mehmet Nur Çelik, organizasyon sayesinde Bilge Köyü’nün yetimlerini de sevindireceklerini kaydetti.

Bilge Köyündeki çocukların sosyal hayata entegre olmaları için Mardinspor olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını anlatan Çelik, Bilge Köyündeki çocukları sezon boyunca Mardinspor maçlarına ücretsiz olarak köyden alıp stada getireceklerini sözlerine ekledi.

4 Ekim 2009 Pazar günü 21 Kasım stadyumunda saat 15.00’te oynanacak Mardinspor-Adana Demirspor karşılaşması öncesinde düzenlenecek organizasyon saat 11.00-14.00 saatleri arasında sürecek. Maç biletlerinin rahat temin edilmesi için il merkezinde ve Kızıltepe ilçesinde satış noktaları kuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum