14 Ekim 2009

Almanya'da Vekil Oldu, Mardin'e Afişleri Asıldı

Alman Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) listesinden Kiel kentinde milletvekili seçilen Serpil Midyatlı (34), Mardin'in gururu oldu.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, ilçeye genç vekilin afişlerini astırdı. Birçok cadde ve sokağa asılan Nasıroğlu imzalı afişlerde, "Hemşerimiz gururumuz Serpil Midyatlı Almanya Holstein eyaletinde milletvekili seçildi. Görevinde başarılar dilerim." ifadesi yer aldı.

Serpil Midyatlı'nın ailesinin Midyat'a bağlı Turgalı köyüne mensup olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, "Ailesi yıllar önce ilçeden iş için Almanya'ya gitmiş. En kısa zamanda Serpil Midyatlı'yı Midyat'a davet edeceğiz." dedi.
Müzeyyen- Selim Alkan çiftinin ortanca çocuğu olarak Almanya'nın Kiel şehirde dünyaya gelen Serpil Midyatlı, evli ve iki çocuk annesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum