14 Ekim 2009

Mardin Belediyesinden 24 saat hizmet

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C0714198723292691.JPG
Mardin Belediyesi, Beyaz Masa bünyesindeki “Alo Belediye 153” hattına kurduğu sistemle 24 saat boyunca vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendiriyor.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önceleri Alo Belediye hattına sadece mesai saatleri içinde ulaşılabildiğini bundan sonra 24 saat boyunca hizmet verileceğini söyledi.

Kurulan sistem sayesinde vatandaşların günün her saatinde belediyeyi arayıp şikayetlerini bildirebileceklerine ifade eden Belediye Başkanı Ayanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü ;”Hangi saatte olursa olsun vatandaşlardan Alo Belediye 153 hattına gelen şikayetler ses kaydı olarak bilgisayara alınıyor. Daha sonra bu şikayetler en kısa sürede görevlilerimiz tarafından yazılı hale getirilip hiç vakit kaybetmeden işleme sokuluyor Daha önceleri Alo Belediye 153 hattına sadece mesai saatleri içinde ulaşılabiliniyordu. bundan sonra, günün her saatinde vatandaşların belediyeye uğramadan da şikayetlerini bildirebilecek. Halkımızı rahat ettirmek için her türlü yeniliği belediyeye uygulayacağız.”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum