20 Aralık 2009

Kaptandan Sakatlar Derneğine Bağış

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C0230403985538445.jpg
Bodrumda 15 yıldan beri feribot kaptanı olarak çalışan Mardinli İpek Bilgen, bir süre önce kaybettiği erkek kardeşinin cenazesinde felç geçirdi. Bir rehabilitasyon hastanesinde bir ay tedavi gören Bilgen felcı atlattığını söyledi.
Tedavi olduğu hastanede görevli bir hemşirenin kendisine hediye ettiği “Bez bebek” kitabını okuduktan sonra yeniden hayata bağlandığını belirten 15 yıllık kaptan İpek Bilgen Mardin Sakatlar Derneği Başkanı Hasan Anuk’a 4 tekerlekli sandalye bağışı yapmak istediğini söyledi.

Bilgen “Felçli kaldığım süre içinde yürüyememenin ne olduğunu öğrenince,derneğe tekerlekli sandalye bağışı yapmaya karar verdim. Sakatlar derneğinde aktif olarak hizmet vermek istiyorum.Hepimiz engelli adayıyız.Herkesin engellilere destek vermesi gerekir.Bunu yaşayınca daha iyi anlıyor insan” şeklinde konuştu

Sakatlar derneği başkanı Hasan Anuk derneğe yapılacak bağışlarla engellilerin yaşam şartlarını iyileştirme yolunda değerlendireceklerini belirterek “Bilgen hanım bin lira ve 4 tekerlekli sandalye bağış vaadinde bulundu.Duyarlı vatandaşların bağış ve desteklerine açığız” dedi.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum