20 Aralık 2009

Mardin'den Sakarya'ya Kurban Teşekkür Ziyareti

Kurban Bayramı'nda, kurbanlarını Mardin'de keserek yoksul vatandaşlara dağıtan Sakaryalı gönüllü işadamları ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye, Mardin'den iade-i ziyaret yapıldı.
http://img.haberler.com/haber/840/mardin-den-sakarya-ya-kurban-tesekkur-ziyaret-1850840_o.jpg
Mardin İşadamları Derneği (MARİAD) Başkanı Mehmet Ali Babaoğlu, başkan yardımcısı Müfit Gözcü, yönetim kurulu üyeleri Şehmuz Savuncu ve Zahir Kösesoy Sakarya'ya gelerek Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Sakarya Genç İşadamları Derneği'ni (SAGİAD) ziyaret etti.

Babaoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye yaptığı ziyarette, kurban bayramını memleketlerinden çok uzakta kutlayarak kurbanlarını Mardin'de kesen gönüllü işadamlarına ve Başkan Dişli'ye teşekkür etti.

Sakaryalıların gösterdiği kardeşlikten çok etkilendiklerini ifade eden Babaoğlu, "Bu kardeşlerimiz sadece kurban kesmekle kalmadı Mardin'deki kardeşlerine de dostane ziyarette bulundular. Bizde bu kardeşliğe teşekkür için iade-i ziyarette bulunmak istedik. Ayrıca bu vesile ile depremde büyük acı kardeşlerimizin üzüntüsünü de bir kez daha paylaşıyoruz." diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek özlenen tablonun bu kardeşlik havası olduğunu kaydetti. Adapazarı hakkında heyete geniş bilgi veren Dişli, ziyaretlerin sürmesi gerektiğini vurguladı. Dişli, belediye olarak Güney Doğu Anadolu'dan gelen öğrencilere de destekte bulunduklarını belirtti.

Babaoğlu, belediyenin ardından SAGİAD'ı ziyaret etti. SAGİAD Başkan Yardımcısı Erdoğan Öner, Babaoğlu'na ziyaretten dolayı teşekkür ederek her konuda da MARİAD ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Özellikle Suriye'ye ile ticari ilişkilerde Mardin'in büyük öneme sahip olduğununun altını çizen Öner, "Bu konuda MARİAD'ın birikiminden yararlanacağız. Her konuda işbirliği yapmaya hazırız. Biz Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden okumak için Sakarya Üniversitesi'ne gelen öğrencilere de burs desteği veriyoruz. Doğunun kalkınması hem ticaret hem de eğitimle olur." şeklinde konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum