27 Ocak 2010

ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C8517700437543155.JPG
Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrenci ve Mezunları Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Akar,üniversitede okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs temin edeceklerini söyledi.

Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü binasında toplanan, Artuklu Üniversitesi Öğrenci ve Mezunları Dayanışma Derneği yönetim kurulu,üniversitede öğrenim gören 30 öğrenciye burs verme kararı aldı. Dernek Başkanı Süleyman Akar, üniversitede öğrenim gören öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sağlamayı,başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermeyi,üniversiteden mezun olan öğrencilere iş imkanı arayışı içinde olmayı, öğrencilerin ufkunu açacak konferans,sergi ,forum ve sempozyumlar düzenleyerek öğrenciler arası iletişimi sağlamayı hedeflediklerini söyledi.Akar “Her ay yönetim kurulu toplanarak bir ay önce alınan kararların uygulanıp uygulanmadığını ve gelecek ay yapılacak çalışmaları masaya yatırıyoruz.İlk etapta 30 öğrenciye burs vermeyi kararlaştırdık.Derneğin imkanları arttıkça burslarımızın kapsamını genişleteceğiz. Derneğimiz herkese açıktır. Burs konusunda işadamlarından destek bekliyoruz.Öğrenci ve mezunlar arasındaki ilişkinin kurulması ve devam etmesi konusunda kararlıyız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum