9 Ocak 2010

DİKA Genel Sekreteri Erin, Siirt'te Temaslarda Bulundu

Mardin, Siirt, Batman, Şırnak illerine hizmet veren ve merkezi Mardin'de bulunan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Erin, Siirt'te bazı temas ve ziyaretlerde bulundu.
http://img.haberler.com/haber/582/dicle-kalkinma-ajansi-genel-sekreteri-erin-si-1872582_o.jpg
Vali Vekili Hamdi Üncü ve vali yardımcıları Yunus Sezer ve Orhan Burhan'la görüşen Erin, daha sonra İl Genel Meclis Başkanı M. Fırat Soysal ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Vekili F.Özgür Çalapkulu'yu ziyaret etti.

Temaslarıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Erin, "Dicle Kalkınma Ajansı olarak dört ilimizin kalkınmasını ve diğer bölgeler ile kendi aralarındaki kalkınmışlık farklarını ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Daha yeni hizmete giren bir kuruluş olarak bölge ile ilgili gelişme raporlarını hazırlıyoruz. Çok yakın bir zamanda dört ilimizde de yatırımcıya destek verecek yatırım destek ofislerini kurmayı planlıyoruz. Bu amaçla Siirt'te yönetim kurulu üyeleri ile çok yararlı bazı temaslarda bulunduk. Vali Sayın Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Selim Sadak'ın il dışında bulunmaları nedeniyle görüşemedim. Bu ziyaret ve temasların ciddi faydası oldu." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum