9 Ocak 2010

Mardin Kızıltepe de şüpheli ölüm

Kızıltepe ilçesinde 16 yaşında evlendirilen, sabah saatlerinde de evinde asılı bulunan 3 çocuk annesi 24 yaşındaki Seyhan Ö'nün eşi ve eşinin yakınlarından baskı ve şiddet gördüğü iddia edildi.
http://www.durushaber.com/resimler/haber/%C5%9E%C3%BCpheli%20%C3%B6l%C3%BCm.jpg
Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe'de oturan Seyhan Ö.(24) sabah saatlerinde evinde asılı bulundu. Yakınları tarafından Diyarbakır Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadına otopsi yapıldı. Morg önünde toplanan Seyhan Ö'nün yakınları, otopsi sırasında fenalık geçirdi.

Ablasının eşi ve ailesinden şiddet gördüğünü öne süren Seyhan Ö'nün kızkardeşi Tuğba Arslan, ''Ablam eşi tarafından dövülüyordu, eşinin ailesinin de psikolojik baskısı altındaydı''iddiasında bulundu.

Dayısı İsmail Ülker ise küçük yaşta evlendirilen yeğeninin eşi ve ailesiyle yaşadığı sıkıntılar konusunda sık sık kendisine gelerek derdini anlattığını söyledi. Ülker, ''Babası ve kardeşleri var, dayısı olarak müdahil olma şansım yoktu. Kocasının sürekli onu dövdüğünü ve şiddetli baş ağrıları çektiğini anlattı. Nörolojiye götürdüm, tedavi etmeye çalıştık''diye konuştu.

Ülker, yeğeninin 3 erkek çocuğunun mutlaka sosyal hizmetlere verilmesi gerektiğini kaydetti.

Otopsi yapıldıktan sonra cenaze götürülürken, Seyhan Ö'nün yakınları enişteleri Abbas Ö'ye tepki gösterdi. Fenalık geçirerek bayılan Abbas Ö'ye kaldırıldığı Diyarbakır Göğüs Hastanesi Acil Servisinde sakinleştirici iğne yapıldı.

Daha sonra cenaze defnedilmek üzere Mardin merkeze bağlı Boztepe köyüne götürüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum