20 Ocak 2010

Dünyanın En Uzun Adamı Tedavi İçin Ankara'da

Guinness Rekorlar Kitabı'na 'dünyanın en uzun adamı' olarak giren Sultan Kösen, tedavi için geldiği Ankara'da Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi, Kösen için 2.5 metre uzunluğunda özel yatak yaptırdı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesltna.jpg
Guinness Rekorlar Kitabı'na 'dünyanın en uzun adamı' olarak giren Sultan Kösen, tedavi için geldiği Ankara'da Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi, Kösen için 2.5 metre uzunluğunda özel yatak yaptırdı.
Dünyanın en uzun adamı Mardinli Sultan Kösen, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Kösen'in Ankara'da bütün masraflarını karşılayacaklarını söyledi. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen Şeker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in destekleri ile Kösen'in Ankara'da ulaşım ve kalacak yerini karşıladıklarını söyledi. Şeker, Kösen için Rüzgarlı Şefkatevi'nde 2.5 metre boyunda özel yatak yaptırdıklarını
anlatarak, "Kösen'i belediyemizin şefkatevinde ağırlamak bizim için mutluluk verici bir olay. Kösen'i dünyada görmekte nasip oldu bize. Kösen için belediyenin ambulansını tahsis ettik. Ayrıca belediye olarak tedavi masraflarını karşılayacağız" dedi.
Sultan Kösen ise, 2008 yılından bu yana Ankara'da fizik tedavisi gördüğünü hatırlatarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şefkatevinde misafir olduğunu belirtti. Has erimesinden dolayı Ankara'da fizik tedavi gördüğünü dile getiren Kösen, şöyle devam etti:
"Hormonlarla ilgili bir sorunumdan dolayı Rüzgarlı Şefkatevi'nde ikamet ediyorum. Buraya Mardin'den geldik. Tedavi süresince belediyenin misafirhanesinde kalacağım. Numune Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Eklemlerimde ağrılarım var, inşallah en kısa zamanda düzelirim."
Mart ayında İtalya'ya gideceğini söyleyen Kösen, İtalya'da bir televizyon kanalında talk show programına katılacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum