14 Ocak 2010

Hayırseverlerden Eğitime Desteğe Devam..

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/proto.gif
Mardin Valisi Hasan Duruer tarafından “Okulumu Yaptır” başlatılan kampanya kapsamında Elifana İnş.Elk.Nak.Pet.Ürn. Medikal Turizm Gıd. Tem.San.Ve Tic.LTD.ŞTİ tarafından Mardin Merkez Yenişehir’de Mardin Valiliğince tahsis edilmiş arsa üzerine 24 Derslikli Elif Ana İlköğretim Okulu yapımı için Şirket adına Mehmet Konuş ve Valilik arasında protokol imzalandı.

Valilik Makamında düzenlenen imza törenine Vali Hasan Duruer, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk ve Elifana İnş.Elk.Nak.Pet.Ürn. Medikal Turizm Gıd. Tem.San.Ve Tic.LTD.ŞTİ adına Mehmet Konuş katıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Duruer, “Eğitime verdiği desteklerden dolayı hayırsever şirket adına Mehmet Konuş’a çok teşekkür ediyor ve bu davranışın tüm işadamlarımıza örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum