7 Ocak 2010

Vali Hasan Duruer, İl Genel Meclis Üyelerine Yemek Verdi.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/mecyem.gif
Vali Hasan Duruer, İl Genel Meclis Üyeleri ve Başkanı’na Kaburgacı Selim Usta’da yemek verdi.

Yeni yılın ilk meclis toplantısından sonra verilen yemeğe Vali Hasan Duruer, Vali Yardımcısı Şenol Koca, İl Genel Meclis Başkanı Nazım Kök, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Homan ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Yemekte bir araya gelen İl Genel Meclis Başkan ve üyeleri, 2009 yılında yapılan çalışmaların, alınan verimli kararların ve programa alınan bazı yatırımların yeni yılda aynı hızla ve daha güzel kararlarla devam etme sözünde bulundular.

Kaynaşmanın sağlandığı yemekte, Yeni yılda yapılacak ve alınacak kararların Mardin’in Sosyal Yaşamına, Kültürüne, Tarihine yakışır şekilde bir planlama ile yatırım ve çalışmaların yapılması gerekliliğinin mesajı verildi.

Vali Hasan Duruer, Kültürel Medeniyetin beşiği olan Mardin’in, Ekonomiden Eğitime, Tarımdan Turizme kadar her yönüyle kalkınması için herkesin büyük gayret ve azimle çalışması gerektiğini belirtti.

Yemekten sonra Vali Hasan Duruer tarafından, İl Genel Meclis Başkan ve Üyelerine çeşitli hediyeler verilerek, 2010 yılında da başarılı çalışmalara karar verilmesi temennisinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum