7 Mart 2010

Kızıltepe Belediyespor Şampiyon Oldu

Mardin 1.Amatör liginde sezonun bitmesine iki hafta kala Kızıltepe Belediye spor matematiksel olarak Şampiyonluğunu ilan etti.
http://www.kiziltepeajansi.com/upload/beled1.jpg
Mardin amatör liginde sezon başından beri liderliğini devam ettiren Kızıltepe Belediye spor bugün karşılaştığı Nusaybin Gençlerbirliği sporu 4-0 yenerek, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu ilan ederek, 3.lige terfi maçlarına gitmeye hak kazandı.

Kızıltepe Belediye spor ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Kızıltepe’nin bir diğer takımı Kızıltepe Eğitim Gençlik spor ise bugün karşılaştığı Şenyurt belediy spor’a 2-0 yenilerek Kızıltepe Belediyespor'un 8 Puan gerisinde kalarak şampiyonluk umutlarını bir sonraki sezona erteledi.

Kızıltepe Şehir stadında saat 13.00 te Nusaybin Gençlerbirliği sporu ile karşılaşan Kızıltepe Belediye spor rakbini net bir skor ile 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan ederek, önümüzdeki sezon Kızıltepe’yi 3. ligde temsil etmek için terfi maçlarına gitmeyi hak ederken, terfi maçları sonucu başarılı olmamsı durumunda önümüzdeki sezon yeni oluşturulacak olan GAL liginde oynayacak.

Güneydoğu Anadolu Ligi anlamına gelen GAL ligi bölge illerini kapsayan takımlardan oluşacak ve burada başarılı olan takımlar 3. lige yükselecekler.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum