4 Nisan 2010

Ayanoğlu`na şükran plaketi

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu kurmayları, Mardin Belediyesi Kültür Müdürü ve Ayrıca okul Aile Birliği Başkanı Sadullah Turgut ve Basın Yayın Müdürü İbrahim Meraler ile beraber Mardin İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğünü ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeba%C5%9Fkanimamhatip.jpg
Ziyaret esnasında Okul müdürü Mehmet Sıddık Tatlıdede, okula yaptığı katkılardan dolayı Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na teşekkür plaketi verdi. Okul Müdürü Sıddık Tatlıdede Başkan Ayanoğlu’nun eğitim ve öğretime her zaman önem verdiğini söyleyerek;”Okulumuzun bahçesini parke taşıyla döşedi ayrıca bahçe düzenlemesini yaptı. Okulun ağaçlandırma çalışmasında Başkanımızın desteğini her zaman yanımızda gördük.”dedi. Başkan Ayanoğlu, okullara pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. Mardin İmam-Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Ayanoğlu ve beraberindeki heyet, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Başkan Ayanoğlu, okulda görev yapan öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenler, Başkan Ayanoğlu’na yapımı devam eden Yenişehir’deki parklarla ilgili teşekkürlerini iletti Okul Müdürü Sıddık Tatlıdede, okula yaptığı katkılardan dolayı Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na teşekkür plaketi verdi. Geleceğimizin kurtuluşunun eğitimle olacağını söyleyen Başkan Ayanoğlu imkanlar dahilinde okullara yardımcı olduklarını söyleyerek;”Okul söz konusu olunca imkanlarımızı son damlasına kadar kullanıyoruz.Okullara pozitif ayrımcılık yapıyoruz.”dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/AZ4_390.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum