10 Nisan 2010

Mardinliler TTNET Avantajlarıyla Buluşuyor!

TTNET ADSL’e abone olan Mardinliler, Asus Netbook’a 699 TL yerine 399 TL karşılığında sahip oluyor. Kampanyada ayrıca Türk Telekom hizmeti Wirofon’dan ayda 1.000 dk. konuşma hakkı ve Wirofon kulaklık da hediye veriliyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifettnet.jpg
Tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan TTNET, “Evet TTNET Şehrinizde” Projesi kapsamında Türkiye’nin 81 ilini geziyor. TTNET’in 11 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Mardin’de düzenleyeceği etkinlikler kapsamında, TTNET ADSL’e abone olanlar, piyasa değeri 699 TL olan, 250 GB kapasiteli, 10.1” ekranlı, Windows 7 Starter’lı Asus Netbook’a KDV dahil 399 TL’ye* sahip olabilecekler.

Asus Netbook kampanyası kapsamında aboneler, isterlerse Axess kredi kartı ile 24 ay taksitle ayda 17,50 TL’ye netbooklarına kavuşabilecekler. Kampanya kapsamında ayrıca Türk Telekom servisi Wirofon’dan** ayda 1.000 dakika konuşma hakkı ve Wirofon kulaklık da hediye edilecek. Yeni TTNET ADSL aboneleri 24 ay taahhüt vermeleri halinde kampanyadan faydalanabilecekler.

TTNET’in Mardinlilere sunduğu avantajlar bunlarla da sınırlı kalmayacak. TTNET’in diğer bir kampanyasında internet erişimi için TTNET’i tercih edenler, 24 ay taahhüt vermeleri halinde 8 Mbps’ye kadar hızlı internetten ilk altı ay boyunca 9,99 TL*** karşılığında faydalanacak.

Ev ve işyerleri dışında internet erişimine ihtiyaç duyan Mardinli TTNET aboneleri, 3G’li Mobil İnternet Paketleri’nden ilk altı ayda aylık 5,99 TL ödeyerek gerek TTNET WiFi noktalarında gerekse de 3G kapsama alanında yüksek hızlı internet erişimden yararlanacak.

Tüm bu avantajlı fırsatların yanı sıra, PDA Eğitim ve Danışmanlık ile ilköğretim ve lise öğrencilerine iki seans şeklide Hafıza Teknikleri Eğitimi seminerleri düzenlenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum