25 Nisan 2010

Milli Piyango Çekilişi Mardin'de yapılacak

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce bu yıl yapılacak 23 Nisan özel çekilişi tarihi 9 bin yıllık Mardin kentinde yapılacağı açıklandı. Çekiliş TRT 1'den Naklen yayınlanacak.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifetrtcekilis.jpg
Bugüne kadar sayısız insanı zengin eden Milli Piyango İdaresi’nin bu defa ki çekiliş adresi Mardin oldu. Mardin Valiliğinin ev sahipliğinde, Savur Kapı mahallesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı özel çekilişi Atatürk Kapalı Spor salonunda TRT-1 televizyon kanalından saat 18.20’de yapılacak canlı yayınla gerçekleşeceği belirtildi.

Mardin Valisi Hasan Duruer, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile yaptıkları iletişim ve işbirliği sonucunda 23 Nisan 2010 özel çekilişin tarihi 9 bin yıllık kent Mardin’de yapılmasına karar verdiklerini söyledi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ile Müdür Yardımcılarından biri olmak üzere 6 kişi, TRT Ankara Genel Müdürlükten de biri spiker, bir Yönetmen ile Yönetmen Yardımcısı olmak üzere 4 kişinin Mardin’de gerçekleştireceği özel canlı yayın çekilişi için hazırlıklara başladı. TRT’nin güzel spikeri Meltem Ersan’ın sunacağı canlı yayın programı ile büyük ikramiye 2 Milyon Türk Lirası, 200 bin Türk Lirası ve iki amorti çekilişi Noter huzurunda gerçekleştirilecek. Milli Piyango İdaresi Çekiliş İdaresi Başkanı Murtaza Çakır’ın gözetiminde yapılacak olan özel çekilişe tüm Mardinlilerin davetli olduğu da belirtildi.

TRT Yönetmenlerinden Mustafa Önal ve Yönetmen Yardımcısı Kıvanç Büyükmeriç’in nezaretinde ki TRT Ankara ekibi de, özel çekiliş için sürpriz konuklarla izleyicilerin bu coşkulu günlerinde güzel bir organizasyonla çıkacak. Tüm hazırlıkların yapıldığı Mardin’de ayrıca öğrencilerden de destek alınarak çekilişte özel giysilerle izleyicilerin karşısına çıkacakları ifade edildi. Kız öğrencilerin kürelerdeki düşen rakamlı topları ile büyük şans dağıtacağı 23 Nisan Özel çekilişinde büyük ikramiyenin kime ve kimlere çıkacağı daha şimdiden merak uyandırmaya başladığı kaydedildi.

Ekrem Aslan TRT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum