4 Nisan 2010

ÖSYM'nin mağdur ettiği öğrencilere Belediye sahip çıktı

Mardin Belediyesi 11 Nisan Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına Malatya’da girecek öğrenciler için ücretsiz otobüs kaldıracak.
http://www.dunyabulteni.net/images/news/68137.jpg
Mardin Belediyesi 11 Nisan Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına Malatya’da girecek öğrenciler için ücretsiz otobüs kaldıracak. Mardinli öğrencilerin çoğuna sınav yeri olarak Malatya’nın çıkması üzerine, Mardin Belediyesi Malatya’ya ücretsiz otobüs kaldırma kararı aldı.Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, “Öğrencilerin eğitimine destek olmak için Malatya’ya gitme imkanı bulamayacak öğrenciler için ücretsiz otobüs kaldıracaklarını söyledi.”

Mardin Belediyesi’nin Malatya’ya kaldıracağı ücretsiz otobüslerden faydalanmak isteyen öğrencilerin Mardin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptırmaları gerekiyor. Malatya’ya gidecek otobüsler 10 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 22:00’de, Yenişehir’de ise belediye binası önünden saat 23:00’te kalkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum