29 Mart 2008

PEGASUS TAN BEDAVA UÇAK BİLETİ

Pegasus 350 bin bedava uçak bileti dağıtacak

Pegasus havayolu şirketi, "Hafta Sonu Kampanyaları" kapsamında vergi ve harcı ödenmek kaydıyla 350 bin bedava uçak bileti dağıtacak. Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamaya göre, kampanya çerçevesinde daha önce 15 YTL'den başlayan fiyatlarla ve Nisan ayındaki salı günleri için yüzde 50 indirimle bilet satan şirket, şimdi de bedava bilet kampanyası düzenledi.

Bu hafta sonu başlayarak 25 Ekime kadar sadece cumartesi ve pazar günleri satın alınacak biletler için geçerli olacak kampanyada, uçaklarda ayrılan kontenjanlarla sınırlı olmak üzere 350 bin kişi bedava bilete sahip olabilecek.
Kampanyadan yararlananlar, harç ve vergileri ödemek koşuluyla yurt içinde 16 ve yurt dışında 21 noktaya bedava biletle uçabilecek. Yurt içi uçuşlar için yakıt harcının 20 YTL, havaalanı vergisinin 6 YTL ve servis ücretinin 8 YTL, yurt dışı uçuşlar için ise yakıt harcının 23 avro, havaalanı vergisinin 12 avro ve servis ücretinin 10 avro olduğu bildirildi.
www.yenisafak.com.tr
27.03.2008

Bilet için Tel: 444 0 737 Web: www.flypgs.com
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onur Air, 13 YTL'den uçak bileti satacak!

İSTANBUL -İHA- Onur Air, bahar kampanyası çerçevesinde 30 Mart'ta bin 3 bilet, 13 YTL'den satacak. Onur Air'den yayınlanan açıklamaya göre, biletler internet, çağrı merkezi ve acentelerden temin edilebilecek ve 3 gün geçerli olacak kampanyanın son bileti 3 Nisan'da kullanılacak. 13 YTL'den satışa sunulan biletler akaryakıt harcı ve hizmet bedeliyle birlikte 41 YTL'ye mal oluyor. Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, "Kampanyalarımızda her rakamın bir sırası var. Bu defanın rakamı ise üç. O yüzden kampanya 3 gün sürüyor, 3 Nisan'da sona eriyor, biletler 30 Mart'ta alınıyor, her bilet 13 YTL'den satılıyor ve toplam bin 3 bilet yolculara bu kampanyada sunuluyor" dedi. 1 Nisan'da herkesin birbirine sürpriz şakaları yaptığını da hatırlatan Bolukçu, "Biz de yolcularımıza faydalanabilecekleri küçük bir şaka yaptık. Tek fark bu şakanın gerçek olması" diye konuştu.

1 Nisan'dan itibaren yaz tarifesine geçen Onur Air, 25 uçaklık filosuyla iç hatlarda İstanbul merkezli toplam 13 noktaya günde 54 sefer düzenleyerek sezonda yaklaşık her gün 10 bin civarında yolcu taşıyor. Yaz tarifesiyle birlikte Dalaman seferlerine de başlayacak olan Onur Air, aynı zamanda 14 ülkede 68 noktaya sefere çıkıyor.
www.netgazete.com
27 Mart 2008 Perşembe

Bilet için Tel: 444 6687 Web: www.onurair.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum