22 Mayıs 2008

Kızıltepeliler Mardin Life Çok Sevdi

Eğitim - Öğretim sezonunun sonuna gelindiği şu günlerde Kızıltepe Cumhuriyet Meydanı’nda her gün ayrı bir okulun sergi açtığı Mecit Yücel Parkı’nda tanıtım standı açan Mardin life Dergisi okuyucuların büyük ilgisi ile karşılanıyor.

Park alanındaki yerinde okuyucuların ilgisiyle karşılanan Mardin Life dergisi, içeriği ve tanıtımını içeren broşürlerinin bulunduğu yeri adeta kuşatan Kızıltepeli vatandaşlar, Mardin Life Dergisi'nin gerek içerdiği konuların ciddiyeti, gerekse de baskı kalitesiyle Mardin'in tanıtımı için çok büyük bir şans olduğu görüşünde birleştiler.

Stand görevlisi Hikmet Ölçer’den dergi ile ilgili bilgi alan ve dergiye abone olma koşullarını öğrenen Kızıltepeliler, Kızıltepe’ye dergide daha geniş yer verilmesi için yayın kuruluna iletilmesi hususunda talepte bulundular.


Kaynak: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum