2 Temmuz 2008

Bir Gönül Köprüsü’de Yerel Basından

Mili Eğitim Bakanlığı Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında İstanbul’dan Mardin’e gelen 360 dolayında öğrenciyi temsilen bir gurup öğrenci, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Aykaç ve Sarıyer Haber Gazetesi Muhabiri Ali Rıza Bostan Gazetemizi ziyaret etti.
16 ilçe öğrencilerini temsil eden öğrencilerin Mardin’e geldiğini söyleyen Süleyman Aykaç, Mardin’deki organizasyonun son derece mükemmel olduğunu belirterek “Doğrusu biz böyle bir karşılama ve ilgi beklemiyorduk. Beklentilerimizin ötesinde bir ilgi ile karşılandık. Öğrencilerimiz çok mutlu. Mardin’in tarihi dokusu ve kültürel yapısı bizleri büyüledi. 7 Okul ile Kardeş Okul Protokolü imzalayacağız. Kardeşlik köprüsünü güçlendireceğiz” dedi.
İstanbul Sarıyer Haber Gazetesi Muhabiri Ali Rıza Bostan ise, ‘’bu proje kapsamında öğrencilerimizin yanında yer alıp Mardin’i ve bu prejeye katkı sağlayan siz meslektaşlarımızı yakından tanıma fırsatı bulduk. Sarıyer Haber Gazetesi olarak bizlerde Kır’atım Gazetesini kardeş gazete olarak ilan ediyoruz”dedi.
Kıratım Gazetesi İmtiyaz sahibi Veysi Erkar’da öğrencileri ve meslektaşlarını Mardin’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Eğitim Bakanlığı güzel bir projeye imza atarak ilköğretim çağındaki çocuklarımızın farklı iller ve kültürleri tanımalarına vesile olmuştur. Bu proje gençlerimizin kaynaşması, başka kentleri görmesi, arkadaşlığın ve dostluğun gelişmesi açısından çok önemli" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Sarıyer Haber Gazetesi Muhabiri Ali Rıza Bostan, Genel Yayın Yönetmeni Ümit Sancav Adına Ebru Sanatı tablosunu gazetemiz imtiyaz sahibi Veysi Erkar’a hediye etti. Veysi Erkar da, Bostan’a Mardinle özdeşleşen gümüş bir tesbih hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum