4 Temmuz 2008

Derik`te Belediye Çalışmalarını Hızlandırdı

Uzun yıllardan beri ihmal edildiği ifade edilen Cevizpınar Mahallesinin aşağı tarafında bulunan yerleşim bölgesindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Bağımsız Belediye Başkanı Ramazan KAPAR " Cevizpınar mahallemizin bu kısmı elimizden olmayan nedenlerden dolayı, belediyemizin bütçesi yetersizliğinden Caddenin anayolunu yapamıyorduk.Buraya yaklaşık Bin(1000) metre uzunluğundaki yolun tümünü parke taşıyla düşüyoruz.Bu yaptığımız çalışmalarla "Halka yakın hizmet" adıyla yürütüyoruz.'Sosyal Belediyecilik hizmetleri'yle halka çok yakın bir hizmet ve belediyecilik anlayışını sergilemeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizin arasında hiç bir mahalle ayırımı gözetilmeden yapıyoruz,son süratle seri bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu ana cadde yolunun parke taşıyla düşemesi yaklaşık bize maliyeti 50 bin YTL'ye mal olacak.Biz kendi kendi belediyemizin imkanlarıyla bu tür hizmetlerimizi yapmaktayız. İhale usuluyle yapılmış olsaydı 85 bin YTL'den aşağı olmazdı."diye ifade etti. Cevizpınar Mahallesi sakinlerinden Abdurrahman TAĞ ve Şeyhmus İŞÇİ adındaki vatandaşlar "Yıllardır mahallelerinde geçen Ana Caddedeki yolun çekilmez bir durumda olduğunu, Kışın çamur ve değil Aracların geçmesi,insanların bile o durumdaki yoldan geçmeleri bile zorlaşıyordu.Geçmişteki hiç bir belediye Başkanı'nın yapamadığını şimdiki belediye başkanı'nın yapmalarını sevinçle karşıladıklarını,çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürülmesi memnuniyet vericiliği olduğunu Belediye Başkanının bu çalışmalarına saygı duyuyoruz ve teşekkürlerimizi illettiyoruz" diyerek düşüncelerini bellirtiler.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum