14 Temmuz 2008

Hakim ve Savcılar`dan Veda...

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından atamaları yapılan hakimler için, Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından veda yemeği düzenlendi. Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan hakimler, turistik Matiat Oteli'nde düzenlenen geceye aileleri ile birlikte geldi. Canlı müzik eşliğinde yöresel yemeklerin ikram edildiği geceye; Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Mardin Baro Başkanı Mahmut Güven, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Önder Sazak, Cezaevi İkinci Müdürü Orhan Yalçın, savcılar, hakimler, adliye personeli, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, parti başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, "Yeni tayin döneminde tayini çıkan üç arkadaşımızı gönderiyoruz. Arkadaşlarımızın tayini buraya ilk çıktığında bekli de biraz şaşırmışlardır, üzülmüşlerdir ancak dinlerin, dillerin, kültürlerin ortaklaşa yaşandığı bir şehir olan Midyatımızı gördükten sonra herhalde fikirleri değişmiştir" dedi.

K:Ü
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum