26 Temmuz 2008

Polisler’den Gazeteciler Günü Kutlaması

















24 Temmuz Gazeteciler günü nedeniyle Mardin Emniyet müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Toplumsal Destek Büro amirliğinde görevli bir gurup polis memuru Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi muhabiri Şeyhmus Edis ve gazete çalışanlarını ziyaret ederek, 24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Basının iletişim dünyasının en güçlü organları arasında yer aldığını belirten polis memurları, basının doğru habercilik, halkın haber alma kaynağı, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün en büyük güvencelerinden bir tanesi olduğunu ifade ettiler. 24 Temmuz Gazeteciler gününü polis memurlarından öğrenen gazete çalışanları ise polis memurlarının yapmış oldukları anlamlı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ettiler.
Kendisine 24 Temmuz Gazeteciler bayramını hatırlattıkları için polis memurlarına teşekkür eden Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi Mardin muhabiri Şeyhmus Edis ise, 24 Temmuz Gazeteciler gününde kendilerini yalnız bırakmayan ve hatırlayan Türk polis teşkilatının bu anlamlı ziyareti bizleri mutlu etti. İlk defa Mardin’de bir kurum olarak sadece Polis teşkilatı gazetecilerin gününü kutladı. Gazeteciler her zaman emektar insanlardır. Polis memurlarının bu anlamlı jesti için Türk polis teşkilatına teşekkür ediyorum.”dedi
Gazetecilerin ziyaretinde bulunan polis memurları Sevgi Özdemir, Kamil Çakallı, Hamdi İzci, Mevlut Körfun ve Hakan Özdemir adlı polis memurları daha sonra diğer gazetecilerin buralarına giderek onlarında gazeteciler bayramını kutladılar.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum