29 Eylül 2008

Mardin Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu..

Yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle Mardin Belediyesinin Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cami önlerinde ve şehir içinde dilenci topladı.

Zabıta müdürü Ahmet Olğaç, tarafından yürütülen operasyonda, zabıta ekiplerinin cami ve şehir içinde parklarda ve çevresinde bulunan dilencilere müdahale ederek topladılar.

Çoğunluğu çevre illerden gelen ve bayanlardan oluşan 86 dilenci Zabıta Müdürlüğüne götürüldü.Üst araması yapıldı yapılan aramada dilencilerin üzerlerinden para çıkmadı.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu yaptığı açıklamada "yakalanan bu dilenciler hem vatandaşı hem de bizi canımızdan bezdirdiler .

Camii önünde olmak üzere buralarda dilencilik yapan, Ramazan ayı ve Cuma gününde vatandaşlarımızın duygularını sömüren, bugünleri fırsat bilip kendilerini acındırarak bu işi geçim kaynağı haline getirmiş olan insanlara gerekli muamele yapılarak cezai işlemler uygulanıp gerekli işlemleri tamamlanmaktadır.

Çete halinde İlimizin çeşitli yerlerine dağılarak halkın paralarını ceplerine indirebilmek için bin bir çeşit duygu sömürüsü yapıp kendilerini acındırıyorlar yakalanan bu dilencilerin ifadeleri alındıktan zabıta araçlarıyla şehir dışına bırakıyoruz.Vatandaşların yardımlarını bu kişiler yerine çevrelerindeki ihtiyaç sahibi kişilere yapmalarını istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum