26 Eylül 2008

Yüksel, İftarını Yoksul ailelerle açıyor!

Hiçbir anayasa tartışma konusu olmamıştıRamazan ayı nedeniyle Mardin'de bulunan Milletvekili Cüneyt Yüksel iftarını her gün bir aileyle birlikte açarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Milletvekili Cüneyt Yüksel, Mardin'de iftarını açmasının kendine çok büyük bir mutluluk verdiğini ifade ederek, "Anne ve babamla Mardin'de bulunmak, buradaki hemşerilerimle zaman geçirmek, onların dertlerini ve ekmeklerini paylaşmak bu mübarek günlerde daha büyük anlam taşıyor. Buradaki cemaatle beraber oruç açmanın mutluluğunu, gururunu bu sene çok şükür yine beraber yaşıyoruz. İnşallah her yıl Ramazan ayında ilimizde hep beraber olup, bu anlamlı buluşmalarımızı geçiririz. Bu sene yine Mardinli iş adamlarımız, hayırseverlerimiz sayesinde kurulmuş olan aş evimiz yoksul vatandaşımıza sıcak bir çorba içme imkanı sağlamaktadır. Çok şükür günde 3 bine yakın vatandaşımıza Mardin'imizde sıcak yemek verebiliyoruz. Ramazan ayı bereketiyle beraber geliyor. Yardımlaşma ve dayanışma içinde her şeyin üstünden gelebileceğimizi bize hatırlatıyor. Yaptığımız hizmetler ile birlikte sosyal yaşamın mutlak gereği olan dayanışma ruhunu pekiştiriyoruz. Bundan sonra da her zaman mağdur ve muhtaçların ihtiyaçlarını gözeteceğiz. Burada onlar için bulunuyoruz. Çok şükür ailemle beraber; Mardin'e gelip, hemşerilerimle kucaklaşıp, ihtiyacı olan vatandaşlarımızla her gün başka bir aileyle orucumu açıyorum" dedi.
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum