18 Ekim 2008

KIZILTEPE KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ ÇOŞKUYLA KAPANDI

Kızıltepe 4.Kültür ve Sanat Festivali açılışı kadar kapanışıda çoşkulu oldu. ‘’Geçmişten Günümüze Değerlerimiz’’söyleyişine Osman Özçelik/DTP Siirt Milletvekili, Elif Kaya/MKM Yürütme Kurulu Üyesi, Hüseyin Aykol/Gazeteci-Yazar, Ali Oruç/Siyasetçi Kızıltepe Belediyesi Ana Çoçuk Sağlığı Merkezi Konferasn Salonunda dinleyicilerle keyifli ve dolu dolu bir söyleşi yaptılar.

Selamo Stand Up gösterisi ile salona sıgamayınca salon dışına taştı ve dışarda açık havada kurulan dev ekranda halkımıza keyifli saatler yaşattı.

Kapanış Konseri Hüsnü Ablay&Cihan Deniz Anısına
Koma Jan Jiyan,Aheng,Koma Pel,Rojda ile Festival alanında halkımız doyasıya eğlendi.

Son olarak Kızıltepe Belediyesi Cihan Sincar döneminde 10 yıllık çalışmalarının özetinin Sinevizyonda gösterimi ile festival Kapanış Konuşmasını yaptı.Konuşmasında Festivallerin vazgeçilmez olduğunu bir halkın kültür ve sanatının en iyi şekilde tanıtabilmesi Festivaller araçılığı ile daha keyifli ve çoşkulu oldugunu dile getirdi.Kızıltepe halkınına bu Festival heycanını yılda birkez de olsa yaşatıgı için mutlulugunu dile getiren Cihan Sincar, Bu Festivalde emeği gecen herkese teşekkür etti.

‘’Geçmişten Günümüze Değerlerimiz’’

Osman Özçelik/DTP Siirt Milletvekili- Elif Kaya/MKM Yürütme Kurulu Üyesi

Hüseyin Aykol/Gazeteci-Yazar-Ali Oruç/Siyasetçi

Stand Up: Selamo Oyun:Paş û Pê

Kapanış Konseri /Hüsnü Ablay&Cihan Deniz Anısına

Kapanış Konuşması:Cihan SİNCAR/Kızıltepe Belediye Başkanı

Koma Jan Jiyan

Aheng

Koma Pel

Rojda


Haber: Kızıltepe Belediyesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum