18 Ekim 2008

Nüfus Müdürüne Yemekli Veda

Mardin’de İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ahmet Ceylan emekliye ayrıldı.



Mardin’de İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ahmet Ceylan emekliye ayrıldı.
Emekliye ayrılan Nüfus Müdürü Ceylan’a Valilik tarafından verilen yemekte Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, Vali Yardımcısı A. Ferhat Özen, Merkez İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Şerif Karataş ile İl Yazı İşleri Müdürü Zeynelabidin Toparlı da yalnız bırakmadı.
Ceylan’ın eşi Şirin Ceylan, Nüfus Müdürlüğü çalışanları ve diğer davetlilerin de katıldığı yemekte bir konuşma yapan ve Müdür Ceylan’a plaket takdim eden Vali Mehmet Kılıçlar, Mardin’de başarılı bir şekilde hizmet hayatını tamamlayan Ceylan’a teşekkür edip, bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diledi.
07.04.1975 tarihinde Nüfus Teşkilatında Tescil Memuru olarak göreve başlayan Ceylan sırasıyla, vekâleten Malatya İstatistik Bölge Müdürlüğü, Nüfus Baş memurluğu, Malatya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1990 yılında İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Ceylan 12.03.2001 yılından itibaren Mardin İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak görevine devam ettiği görevinden emekliye ayrıldı.
Haber: Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum