30 Ekim 2008

PTT`den Pul Kolleksiyonlu Kutlama!

PTT’nin kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kızıltepe PTT İşletme binasında işlem yapan bir vatandaşa PTT’nin hazırladığı Pul Koleksiyonu hediye edildi.

Kısa adı PTT olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü Kızıltepe’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtında yapılan çelenk töreninin ardından; Kızıltepe PTT Müdürü Doğan Yalçın İle kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç’u makamında ziyaret etti.

Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Merkeze bağlı en fazla işlem yapan ilçe işletme müdürlüğü olarak, sıramatik’ten 168. sıra numaralı işlem fişini alan talihli müşteri Veysi Önder’e içinde çeşitli tarihlere ait 41 adet Pul bulunan koleksiyon hediye edildi. Ödülünü PTT Kızıltepe İlçe İşletme Müdürü Doğan Yalçın’ın elinden alan talihli müşteri Veysi Önder, Kızıltepe’de ticaretle uğraştığını belirterek, “Ülkemizin en önemli kurumları arasında yer alan PTT’den kuruluş yıldönümü günü münasebetiyle böylesi değerli bir armağanın bana çıkması beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Hizmetlerinden fazlasıyla memnun olduğumuz Kızıltepe PTT İşletme müdürlüğü’ndeki yenilikler ve hizmet kalitesinin her geçen gün artarak sürdüğünü görmek herkes gibi; beni de burada işlem yapmaya sürüklüyor. Burada olmaktan ve bu kurumda işlem yapmaktan ötürü mutluyum” dedi.

Kuruluş etkinlikleri nedeniyle bayrak ve bolonlarla bir gelin gibi süslenen hizmet binasında konuşan Kızıltepe PTT işletme Müdürü Doğan Yalçın: “Kızıltepe’deki PTT binamız modern bir şekilde yeniden dizayn edilerek fiziki hizmet koşullarımız daha uygun hale getirildi. İlçemizde PTT Bank hizmeti yıllardır başarıla sürdürülmektedir. PTT olarak sunduğumuz her türlü hizmetin vatandaşımıza layıkıyla ulaştırılması yönünde gerekli maksimum özeni göstermeye çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Kızıltepe gibi büyük bir ilçede PTT kurumunun süregelen ciddiyet ve saygınlığının yanı sıra, hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir ekip ruhu içinde arkadaşlarımızla hizmetlerimizi sürdürmektir” dedi. toplam kalite ilkesini de unutmadan hizmetlerimizi


168. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan Mülki idare Amirlerine yapılan ziyaretlere Kızıltepe PTT işletme müdürü Doğan Yalçın’a PTT şefleri Nuri Aklan ve Abdulkadir Saruhan ve bazı personeller de eşlik ettiler.

Kadir ÜRÜNDÜ

Mardinlife.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum