21 Ekim 2008

Savurspor sezona farklı galibiyetle başladı

http://www.yetkinkavak.com/savurspor1.jpg
Savurspor sezonun ilk maçından Mardin Köy Hizmetleri karşısında 4-1 galibiyetle ayrıldı. İlk dakikalarda Mardin Köy Hizmetlerinden 1 gol yiyen kendini toparlıyarak çok güzel bir oyun sergileyen Savurspor’un gollerini 43. dakikada Yavuz, 65. dakikada İbrahim, 72. dakikada Fahri ve 85. dakikada İbrahim kaydettiler. Savurspor 60. dakikada Özcan’ın kırmızı kart görmesi üzerine 10 kişi kalmasına rağmen üstünlüğünü sürdürerek, sahadan 4-1 galibiyetle ayrılmıştır. Savurspor’a başarılar dilerim.

SAVURSPOR İÇİN ELELE!.

Kulübümüz 1947 yılında kurulmuş olup şu an ise 1.AMATÖR LİG’de mücadele etmektedir.Tüm zorluklara rağmen ayakta durmayı başaran kulübümüz bugüne kadar çeşitli başarılara imza atmıştır.

Savurspor kulübü imkansızlıklar içinde bugüne kadar gelmeyi başarmış olup, Savur’a layık bir futbol sergilemeyi hedef edinmişlerdir. Amaçları tüm Savur gençlerini bir araya toplayarak tüm kötülüklerden uzak tutmaktır. Bu amaç doğrultusunda büyüklerimizden yardım beklemektedirler.

Savurspor kulübü şuan itibari ile en genç oyuncusu 16, en büyüğü 24 yaşındadır. Genç teknik direktörümüz Levent Yıldırım 20 kişiden oluşan bu takımı profesyonel oyuncular yetiştirme çabası içerisindedir.

Savurspor Kulübü ikinci başkanı Vedat KARATAY İlkhaber temsilcisi Mehmet Emin KAVAK ‘a şu açıklamalarda bulundu:

Sayın Zeynel Abidin ERDEM’in kulübümüzün gereksinimi olan takım malzemelerine katkılarından dolayı tüm Savurspor adına kendilerine teşekkür eder saygılarımızı sunar, yardımlarının devamını dileriz. Ayrıca Savur eski Kaymakamımız Sayın Kaya ÇELİK’in büyük fedakarlıklarla yaptırdığı halı sahayı Savurspor’a devretmesi küçümsenmeyecek bir yardım niteliğindedir. Kendilerine Savurspor adına şükranlarımızı sunarken yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar dileriz.

Saygıdeğer Savurlu hemşerilerimizin Savurspor için imkanları dahilinde destek ve yardımlarını beklemekteyiz.

HERŞEY SAVUR İÇİN!…

HESAP NUMARAMZ: …

Banka Adı : Ziraat bankası (MARDİN- SAVUR şubesi )

Banka hesap no :407-8470628-5001

Haber: Yetkinkavak.com

http://www.yetkinkavak.com/savurspor1.jpg

http://www.yetkinkavak.com/savurspo2.jpg

http://www.yetkinkavak.com/savurspor3.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum