6 Ekim 2008

Sinan Aygün, bayramını Mardin`de geçirdi

Ergenekon terör örgütü soruşturmasında bir süre cezaevinde kalan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Ramazan Bayramı tatilini ailesi ile birlikte Mardin'de geçirdi.
Ramazan Bayramı tatili dolayısı ile ailesini yanına alarak Mardin turuna çıkan Sinan Aygün' Midyat'taki tarihi mekanlara hayran kaldı. Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Ali Tutaşı, 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin'le birlikte Mardin ve Midyat'ın tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden Aygün, tarihi kent müzesinde esnaf ile birlikte çay içerek günün yorgunluğunu attı. Aygün, üç günlük Mardin ziyaretinde esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı ve yöresel yemeklerin tadına vardığını belirtti.
Mardin, Midyat ve Hasankeyf'in tarihi, turistik antik ve ören yerlerini gören Aygün, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. ATO Başkanı Aygün, Mardin'e dolayısı ile Midyat'a ilk defa geldiğini kendisinin de bir Akkoyunlu Türkmen olduğunu ve atalarının yerlerini görmeye geldiğini söyledi. Sinan Aygün, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Mardin'e geçerek Havayolu ile Ankara'ya hareket etti.
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum